Forskning er en del af Medelas dna

Medela er en forskningsbaseret virksomhed, der investerer i grundlæggende og sonderende forskning med globale, centrale opinionsdannere. Det skaber et videnskabeligt grundlag for produktudvikling og klinisk praksis. Gennem disse aktiviteter gør Medela forskning til virkelighed.
Teaser Forskning er en del af Medelas DNA

Samarbejde på lang sigt

Grundlæggende og sonderende forskning tager tid, og vi er med hele vejen. I årenes løb har Medela opbygget langvarige relationer med førende forskere. Disse partnerskaber udgør en model for, hvordan industrien og den akademiske verden kan arbejde sammen.

Medela er løbende på udkig efter nye samarbejdspartnere på universiteter, hospitaler og forskningsinstitutter over hele verden, som vil være en del af disse samarbejdsprogrammer.

Udfordring af de grundlæggende principper

Resultaterne af den sonderende forskning genererer viden, der ofte udfordrer grundlæggende principper. Det giver et videnskabeligt grundlag for det næste trin, som er at gennemføre anvendt forskning og dernæst produktudvikling og klinisk forskning. Forskning er en integreret del af innovationsprocessen, hvilket resulterer i produkter, der udfordrer eksisterende praksis.

Den fortsatte opdagelsesrejse

Medelas engagement i forskning, både produkt- og ikke-produktrelateret, er mere end bare en påstand. Som en ægte forskningsbaseret virksomhed vil Medela fortsætte sin forskningsrejse ind i fremtiden.

Download infografikken her: "Forskning er en del af Medelas DNA".

Flere oplysninger