Calma fra Medela – den unikke madningsløsning til brystmælk

Medela står for innovativt, forskningsbaseret ammeudstyr. Det omfattende produktsortiment inkluderer Calma; madningsløsningen, der er specielt udviklet til madning af spædbørn med brystmælk. Spædbørn drikker af Calma på omtrent samme måde, som de dier ved brystet, hvilket gør det let at vende tilbage til brystet igen.
Medela Calma barn drikker brystmælk fra flaske

Medela lægger stor vægt på forskningens rolle. Calma, den innovative madningsløsning til brystmælk, er baseret på forskning udført på University of Western Australia, hvor spædbørns dieadfærd blev undersøgt. Disse studier har givet en stor og vigtig indsigt i, hvordan spædbørn indtager føde ved brystet, og har sat fokus på den vigtige rolle, vakuum spiller i processen.

Calma: Den rigtige løsning for ammende mødre

Mens mælken i en traditionel flaskesut flyder af sig selv og tvinger spædbarnet til at ændre sin måde at spise på, gør Medelas nye madningsløsning, Calma, spædbørn i stand til at bevare den sugeteknik, de har lært ved brystet: Når de drikker fra Calma, skal spædbørnene skabe et vakuum, akkurat som de gør når de dier, så brystmælken kan flyde gennem den unikt designede ventil. Spædbørnene kan derfor bevare deres naturlige rytme, også når de drikker fra flaske, og de kan drikke, synke, trække vejret og holde pause regelmæssigt uden at skulle fjerne Calma fra munden. Derfor er overgangen tilbage til brystet igen naturlig og let. En yderligere fordel ved Calma er, at den findes i én størrelse, som passer til hele ammeperioden. Brystvorten har jo også samme størrelse i løbet af ammeperioden.

Når spædbørn mades med Calma, betyder det, at:

  • Spædbarnet kan drikke, synke, trække vejret og holde pause i sit eget tempo, ligesom ved brystet.
  • Spædbarnet kan skifte naturligt fra Calma og tilbage til brystet, og moderen og spædbarnet kan fortsat nyde godt af det tætte forhold, som amningen giver dem.
  • Én størrelse passer til hele ammeperioden. Efter omfattende brug anbefaler vi, at Calma udskiftes efter 3 måneder.

Calma fås med eller uden flasker på apoteker og hos forhandlere, der er specialiseret i babyudstyr.
 

Et bredt udvalg af kvalitetsprodukter

Medela tilbyder mødre et omfattende udvalg af ammeudstyr i høj kvalitet, så de kan pleje deres bryster, udpumpe mælk og made deres spædbørn med brystmælk i de første måneder efter fødslen. Medelas brystpumper gør brug af 2-Phase Expression, som er udviklet af Medela til at gøre udpumpning af mælk så behagelig som muligt. Denne teknologi er baseret på viden om, at børn først stimulerer brystet med en hurtig sugerytme for at få mælken til at løbe. Når mælken så løber, skifter de til en langsom, dyb sugerytme. Medelas nye elektriske dobbeltbrystpumpe, Swing maxi, er udviklet til at give mødre en nem, tidsbesparende løsning til udpumpning af brystmælk. Forskning har vist, at mødre opnår op til 18 % mere mælk ved dobbeltpumpning. Det giver bedre tømning af brystet og stimulerer mælkeproduktionen. Desuden har mælken et højere energiindhold.

Kontaktperson

Martin Elbel
Medela AG
Kommunikationschef
E-mail: martin.elbel@medela.ch
Telefon +41 41 769 54 37 (fastnet), +41 79 881 78 28 (mobil)