Kvalitetsforbedring af mælkeproduktion på neonatalafdelingen
I mere end 50 år har Medela arbejdet på at fremme mødres og børns sundhed gennem fordelene ved brystmælk. Forståelse af mødres behov og spædbørns adfærd, især på neonatalafdelingen, har været et af virksomhedens fokusområder.
Kvalitetsforbedring af mælkeproduktion på neonatalafdelingen

Forbedring af mælkeproduktionsresultaterne på neonatalafdelingen
I samarbejde med førende eksperter har Medela skabt enkle, men effektive ressourcer, som neonatalafdelinger kan bruge til at vurdere de brystmælkrutiner, de har iværksat, indsamle data, identificere potentialet for forbedringer og implementere vidensbaserede bedste praksisser.
Få flere oplysninger på:
Effektiv igangsætning
De første timer og dage efter fødslen er et afgørende tidspunkt for at få mælkeproduktionen i gang. Overgangen fra sekretorisk differentiering til sekretorisk aktivering, som bør finde sted inden for 72 timer efter fødslen, påvirker mælkeproduktionen i det lange løb. Derfor er rettidige interventioner for at undgå en forsinkelse i sekretorisk aktivering meget vigtige.
Overgang til madning ved brystet
Amning er det ultimative mål for det for tidligt fødte barn og dets mor. Spædbørn på neonatalafdelingen har imidlertid en unik række udfordringer, som i begyndelsen vanskeliggør amning. Spædbarnets overgang til amning kompliceres ofte af neurologisk og gastrointestinal umodenhed og underliggende medicinske komorbiditeter. Vidensbaseret støtte vil styrke mødrene og hjælpe med at etablere amningen.
Kvalitetsforbedringsværktøjer om mælkeproduktion på neonatalafdelingen
Kvalitetsforbedring (QI) er en systematisk tilgang til analyse af ændringer af praksis for at forbedre resultaterne. Værktøjer til kvalitetsforbedring kan bistå ved indsamling, analyse, forståelse og formidling af data vedrørende alle QI-tiltag.