E-bog - Den utrolige forskning i brystmælk

Amning er noget helt specielt, smukt og praktisk – præcis ligesom vores gratis e-bog. Den interaktive, digitale vejledning fører dig gennem hvert eneste af de vigtigste trin i udviklingen af din produktion af brystmælk.

Medela Amazing Breast Milk e-book promotion

Det er utroligt, at din krop kan skabe et barn. Og det er præcis lige så utroligt, at den også sørger for en madforsyning, der passer perfekt til barnets behov.

Vores e-bog, Den utrolige forskning i brystmælk, er propfuld af banebrydende forskning, fascinerende fakta, betagende fotografier og animeret grafik, der fører dig gennem alle de vigtigste trin i din ammeperiodes udvikling. Vores e-book om amning er med hele vejen igennem graviditeten, de første par timer og langt senere, og den forklarer præcis, hvad der sker inde i dine bryster, og hvorfor brystmælk er den perfekte mad til dit barn – lige fra en for tidligt født nyfødt til en livlig lille tumling.

Den utrolige forskning i brystmælk er gratis, og du kan læse den på din mobil, på en tablet eller en pc. Du kan læse den online, gemme den på din enhed, så du kan kigge i den offline på et senere tidspunkt, og du kan dele den med venner og familie på dine yndlingskanaler på de sociale medier.

Læs nu

Relaterede artikler
Relaterede produkter
Medela Comfy Bra white Comfy Bra

Medelas Comfy Bra er en sømløs bh fremstillet specielt til gravide og ammende mødre, som nænsomt tilpasser sig til din krops forandringer og er så ...