Medelas dobbeltpumpeteknologi giver mere til dig og dit barn. Medelas dobbeltpumper er udviklet med 2-Phase Expression™-teknologi og er udviklet til at optimere processen med at pumpe mælken ud. Den pumper mere mælk ud på kortere tid og har mange andre videnskabeligt dokumenterede fordele.

  1. Halverer pumpetiden sammenlignet med enkeltpumpning af hvert bryst på skift
  2. Udløser en ekstra nedløbsrefleks og giver i gennemsnit 18 % mere mælk1
  3. Giver mælk med højere energiindhold, fordi dine bryster tømmes mere fuldstændigt
  4. Fleksibel brug Kan bruges som en enkelt eller dobbelt elektrisk pumpe

Få mere at vide om vores elektriske dobbeltpumper fra Medela

Se Freestyle Flex™

Se Swing Maxi™

Opgradering til håndfri

Håndfri bh til pumpning

1. Halverer pumpetiden

At være mor er det mest udmattende, men sikkert også det mest vidunderlige job, du nogensinde har haft. Der ser aldrig ud til at være timer nok i løbet af dagen. Ved at pumpe fra begge bryster på samme tid kan du halvere den tid, du bruger, sammenlignet med at pumpe fra et bryst ad gangen. 

2. Udløser en ekstra nedløbsrefleks

Brug af en dobbeltpumpe har vist sig at få det mælkeudløsende hormon oxytocin til at flyde, hvilket resulterer i en ekstra nedløbsrefleks inde i brystet. Det betyder, at du kan pumpe op til 18 % mere mælk ud i ét enkelt pumpeforløb.1

3. Opnå mælk med et højere energiindhold

Når du dobbeltpumper, tømmes dit bryst bedre. Det betyder, at den udpumpede mælk har et højere fedtindhold, end hvad der ville blive pumpet ud i et enkelt pumpeforløb. Fantastisk til at booste din babys vægtøgning!

4. Fleksibel anvendelse

En dobbeltpumpe kan bruges som en enkelt pumpe efter behov. Det giver dig det bedste fra to verdener: Du kan pumpe ud fra det ene bryst og amme dit barn på samme tid, eller du kan pumpe ud fra begge bryster og gemme mælken til senere.

Oplev bekvemmeligheden ved håndfri pumpning

Medelas håndfri pumpe-bh giver dig frie hænder, så du får større fleksibilitet og frihed til at gøre andre ting, mens du pumper ud.

Find den rigtige elektriske dobbeltpumpe

Medela har to elektriske brystpumper til personlig brug. Kompakt og brugervenlig Swing Maxi™ med USB-opladeligt batteri og vores smarte Freestyle Flex™ pumpe, der kan tilsluttes den gratis Medela Family app og leveres med nyttige ekstrafunktioner.

Hvis dit barn er for tidligt født eller du har brug for at sætte gang i din mælkeproduktion i de første timer efter fødslen, anbefaler vi, at du bruger vores elektriske dobbeltbrystpumpe Symphony™ i hospitalskvalitet, som er tilgængelig på mange hospitaler. Det er dokumenteret, at den effektivt støtter rettidig start og langsigtet mælkeproduktion.

Elektriske dobbeltbrystpumper
medela-freestyle-flex-best-premium-choice-2021 Freestyle Flex™

Testvinderen Freestyle Flex™ er en elektrisk brystpumpe, der er designet til at passe ind i dit liv: Det lette, kompakte design og det USB-opladelige batteri ...