MyMedela app

MyMedela hjælper dig med at følge dit barns vigtige aktiviteter, giver eksperttips og hjælper dig med at finde de rigtige produkter til dine ammebehov. MyMedela er som at have en ammeekspert tilgængelig 24 timer i døgnet

MyMedela breastfeeding app for mums

Log din amme og pumpe fremskridt

Overvåg dine amme- og pumpesessioner – og hold styr på dit barns ændringer i højde, vægt, søvn og bleskift.

MyMedela breastfeeding app for mums

Gå aldrig glip af et vigtigt øjeblik

Administrer dine mål og fejr dine resultater. MyMedela hjælper dig, sender nyttige tips og motiverer dig, baseret på dine unikke data og fremskridt.

Få svar på dine spørgsmål

Find de bedste svar på ofte stillede spørgsmål om amning og brystpumper. Få adgang til tip til fejlfinding og uddannelsesoplysninger for at udstyre dig selv med alt hvad du har brug for, at kunne nå dine mål.

Bliv stærkere i din amning

Få hjælp til at forstå dine styrker og identificere de områder, du har brug for, at arbejde på at nå dine mål. MyMedela giver dig det personlige indhold, du har brug for til succesfuld amning, så længe du vælger.

Find det rigtige Medela-produkt til dine behov

Find hurtigt de produkter, du har brug for at få succes med MyMedela's guidede shoppingfunktion, der foreslår relevant tilbehør baseret på hvor du er på din amningsperiode.

Download MyMedela nu!

Du og dit barn fortjener det bedste! Få MyMedela nu GRATIS og uden omkostninger, og tag de første skridt på din amnings succes!