Medicinsk teknologi

Vedligeholdelsesteknikere og sygeplejepersonale skal sørge for, at medicinsk teknologi fungerer korrekt, så klinikerne kan koncentrere sig om patienter og procedurer. Medelas enheder er udviklet med fokus på nem betjening, og flere af dem er udstyret med funktioner såsom akustiske og visuelle signaler, der aktiveres, når der opstår afvigelser fra normal drift eller de anbefalede indstillinger.
Omfattende uddannelse

Omfattende oplæring i medicinsk-teknologiske produkter

Medela University er en omfattende oplæringsplatform, der redegør for sikker brug af Medelas produkter inden for forskellige anvendelsesområder, med en udførlig baggrundsbeskrivelse af hvert enkelt produkt, oplæringsvideoer og undervisningssupport. For at understøtte oplæringen tilbydes desuden en række "quick card"-oversigter, der skitserer de vigtigste funktionsmæssige trin for alt udstyr fra Medela. Disse oversigter udgør en praktisk brugsanvisning for brugere, som er fortrolige med enheden, men ikke nødvendigvis bruger den regelmæssigt.

Medela tilbyder omfattende teknisk support og kundeservice, herunder servicering, vedligeholdelse af medicinsk udstyr samt sikkerhedstjek, klagebehandling og udvikling af personlige oplæringsprogrammer.

Vakuumpumper

Vakuumpumper til alle anvendelsesområder

Der findes en Medela-pumpe til enhver situation, hvor nøgleparametre såsom sugestyrke, væskeflow og stationær vs. bærbar brug skal overvejes. Hovedområderne for brug af Medelas pumper omfatter drænage, kirurgisk sug og luftvejssug. Et bredt sortiment af tilbehør muliggør desuden fuldstændig systemtilpasning.

Medicinsk sug

Medicinske sugeenheder – designet til at udføre og vare

Medela-udstyrets modulopbyggede design muliggør nem vedligeholdelse og samling af systemet. Drivenheden (pumpen) udgør fundamentet for alle Medelas enheder, og de aktuelle modeller er resultatet af mere end 50 års erfaring inden for vakuumteknologi.

Produkter