Pædiatriske og obstetriske løsninger

Medela gør brug af virksomhedens viden og teknologi til at udvikle en række produkter til fødeafdelinger, der understøtter fødslen. Vi ønsker, at obstetriske indgreb skal kunne foretages så effektivt og sikkert som muligt. Medelas mål inden for pædiatri er at støtte helbredsforholdene hos spædbørn og børn i alle aldre ved at levere høj kvalitet og brugervenlige produkter. Specifikationerne og driftsparametrene for alle Medelas pædiatriske enheder tager hensyn til denne særlige patientgruppes behov.
Vakuumekstraktion

Vakuumekstraktion (VAD)

En normal fødsel er en tretrinsproces, der begynder med udvidelse af livmoderhalsen efterfulgt af selve fødslen og til sidst udstødelse af moderkagen. Vakuumekstraktion bruges til at fremme fødslen i tilfælde, hvor veerne er langvarige og moderen oplever voldsom stress og besvær. Vakuumekstraktion er et alternativ til tangforløsning.

Problemfri og nænsom fødsel med Medelas vakuumekstraktionsløsning

Medela tilbyder en individuelt tilpasset vakuumekstraktionsløsning med aktivt vakuum, der er fremstillet med henblik på effektiv og sikker anvendelse med et stort udvalg af engangs- og flergangssugekopper og andet komplementerende tilbehør.

Medelas vakuumekstraktionssystem består af Medelas kirurgiske sugepumpe "Basic" og et stort udvalg af engangs- og flergangssugekopper og andet komplementerende tilbehør. Medela Basic sugepumpen opbygger vakuum på kort tid. Den opretholder et jævnt vakuum, så sugekopperne holdes på plads. Målet er at støtte moderen og sikre, at fødslen kan foregå på en blid og kontrolleret måde.

Luftvejssug

Luftvejssug

Sugning af luftveje foretages for at fjerne sekret, der samler sig i luftrøret. Det er almindeligt at indlægge en trakeostomislange, der kan medføre forøget slimproduktion og en nedsat evne for patienten til at komme af med slimen på normal vis, for eksempel gennem hoste. Luftvejssug genopretter et passende luftflow ved at fjerne overskydende slim, der kan forhindre luften i at passere igennem trakeostomislangen.

Medela forstår, at unge patienters behov er forskellige fra voksnes, og har derfor udviklet en luftvejssugepumpe specielt egnet til mindre børn. Sugepumpernes vigtigste funktioner er støjsvag drift og garanteret hygiejne kombineret med sikkerhedsfunktioner såsom et særligt sikkerhedskammer og overløbssikring, der udelukker pumpekontaminering.

Clario Toni: Luftvejssug til børn

Medelas Clario Toni sugepumpe, der fungerer ved moderate vakuumniveauer, er udviklet specielt til spædbørn og børn, hvor der er behov for sugning af luftveje. Enhedens tredelte, hygiejniske design forhindrer, at der trænger sekret ind i pumpen. Clario Toni vejer ikke meget, så den kan transporteres og tages med overalt, og de tre forudindstillede vakuumniveauer giver mulighed for nem betjening.

Produkter