Sundhedsteknologi

For indkøbsafdelingerne er de stigende udgifter til sundhedsydelser en konstant udfordring. Som leverandør af medicinsk teknologi forpligter Medela sig til at yde den bedste sundhedsplejeservice – ikke kun hvad angår patientens velbefindende, men også i forhold til de budgetmæssige udfordringer, hospitalsledelsen og indkøbsafdelingen står overfor.
Sundhedsteknologi

Indkøb af medicinsk udstyr

Medela tilbyder en række vakuumpumper og ekstratilbehør til kirurger, sygeplejersker, respiratoriske specialister samt pædiatriske afdelinger og fødselsafdelinger. Desuden kan sygeplejersker og teknisk personale på hospitaler samt patientplejere i hjemmet alle drage fordel af Medelas medicinske udstyr.

Medela tilbyder et udvalg af medicinsk udstyr til thoraxdrænage, luftvejssug og kirurgisk sug, væskeopsamling og væskehåndtering, sårdrænage og vakuumekstraktion. Alle Medelas vakuumpumper har en række specifikationer, der gør det muligt for det medicinske personale at vælge den korrekte pumpe til anvendelser, der spænder fra kirurgiske og endoskopiske procedurer til rehabilitering efter operation.

Medicinske sugesystemer

Komplette medicinske sugesystemer

Medelas produktpriser omfatter ikke kun avanceret design og teknologi, men også oplæring på stedet, support og eftersalgsservice.

Der findes et komplet udvalg af tilbehør med udskiftelige elementer, såsom væskeopsamlingssystemer, sugeslanger og filtre, der muliggør fleksibilitet og færre lageroptællinger.

Omkostningsfordele

Langsigtede omkostningsfordele

Alle pumper har en garanti på mindst to år, og data fra Medelas kundeservice viser, at pumperne er holdbare og har en lang levetid. Alle Medelas pumper er forseglede enheder, hvilket forhindrer kontaminering. Pumpehuset kan tørres af med desinficerende rengøringsmidler efter brug, hvilket sikrer, at pumperne kan genanvendes på sikker vis. Takket være det modulopbyggede design er alle Medelas produkter nemme at opbevare og kan hurtigt samles.

Produkter