Iain Haywood

National Sales & Marketing Manager, Medela Australien

Ian Haywood, National Sales & Marketing Manager, Medela Australien

Iain, som oprindeligt er fra Storbritannien, har boet og arbejdet "down under" i en årrække og har for nylig investeret i et hus; et tegn på, at han er ved at slå rødder.

Iain Haywood og hans kone, Kate, havde altid ønsket at bo og arbejde i udlandet i en periode. Men da en jobannonce fra en australsk detailkæde, der matchede Iains profil, landede på hans skrivebord i 2011, måtte Iain og Kate tænke en hel del ting igennem, før de tog skridtet fuldt ud og pakkede deres ejendele for at flytte fra Derbyshire og helt om på den anden side af kloden til Melbourne. "At forlade Medela var en virkelig hård beslutning," fortæller Iain. Efter blot 12 måneders arbejde for Medela UK var han kommet til at identificere sig meget med virksomheden og dens værdier.

I sidste ende var muligheden for nye eventyr i et andet land umulig at modstå. Og så forlod marketing- og salgsspecialisten England sammen med sin kone og to døtre, Isabelle (8 år) og Jessica (6 år), for at begive sig til et nyt job, en ny arbejdsgiver, en ny by og et nyt kontinent. Det viste sig at være det rigtige skridt, på mere end én måde – to år inde i opholdet opstod muligheden for igen at blive en del af Medela, denne gang i Australien. "Det er fantastisk at være tilbage," udbryder Iain begejstret, da han fortæller om sin rolle som National Sales & Marketing Manager. Han planlægger nu at erobre det australske marked ved at trække på sine mere end 20 års erfaring inden for marketing og salg samt støtten fra sit dynamiske team.

 

Flere medarbejderprofiler