Karriere hos Medela

Medela er altid på udkig efter medarbejdere med integritet, gåpåmod, erfaring og evnen til at gøre en positiv forskel. Medela har forpligtet sig til at investere i mennesker og at fremme virksomhedens omdømme.

Karriere hos Medela

International kultur og mangfoldighed

Mangfoldighed omfatter mulighederne for ideer og innovation og spiller en vigtig rolle i at forbedre Medelas konkurrenceevne. Som global virksomhed er Medela en arbejdsplads med kulturel og international mangfoldighed.

Som ansvarlig arbejdsgiver fremmer Medela lige muligheder, uanset nationalitet, køn, religion, alder, livssituation eller handicap. Medela fremmer desuden et sikkert og sundt arbejdsmiljø uden diskrimination, chikane eller repressalier.

Sammen med medarbejderne stræber Medela efter at opretholde virksomhedens høje værdier. Medela går ind for mangfoldighed blandt mennesker – for fællestræk, der forener, samt forskelligheder, der supplerer hinanden. Medela engagerer sig i åben dialog og fremmer gensidig respekt – på alle niveauer. Hos Medela anvendes mangfoldighedsstyring for at støtte en bred vifte af medarbejdere og medarbejdergrupper.

Talenthåndtering og uddannelse

Medela tilbyder talentfulde mennesker over hele verden et udfordrende, varieret og støttende arbejdsmiljø, hvor passion, engagement og hårdt arbejde værdsættes.

Medelas langsigtede succes afhænger af evnen til at indgyde tillid og opnå kundetilfredshed. Det er derfor vigtigt for Medela at tiltrække, udvikle og fastholde kvalificerede, ansvarlige og motiverede medarbejdere.

Medela tilbyder spændende arbejdsområder, et bredt udvalg af kurser og træning, uddannelser og certifikater, muligheder og mentorordninger for ledere samt muligheder for at udvikle kompetencerne gennem udfordringer på arbejdspladsen.

Medela støtter udviklingen af unge fagfolk. I Schweiz tilbyder Medela en række praktikmuligheder. Medela fokuserer også på alle aldersgruppers interesser og fremmer udvekslingen af erfaring og viden mellem forskellige generationer.

Personlige kompetencer og lederskabskompetencer

Medelas lederskabskompetencer udgør et centralt element i virksomhedens ledelsesfilosofi. De definerer, hvordan man måler medarbejdere og lederes resultater, og hvilke individuelle færdigheder de har brug for at have.

Medela opfordrer til en konstant dialog mellem medarbejdere og ledere og fremmer livslang læring og udveksling af viden med gensidig respekt og tillid.

Resultaterne bedømmes regelmæssigt indbyrdes mellem ledere og medarbejdere, og der fastsættes personlige og bindende mål. På den måde kombineres begge parters interesser, hvilket giver medarbejderne incitament til at opnå enestående resultater og lægger fundamentet for Medelas virksomhedskultur.

Livsbalance og familie

Mennesker, der har en sund livsbalance, er ikke blot mere tilfredse, de er også mere motiverede og produktive. Medela fremmer sine medarbejderes livsbalance gennem fleksible arbejdsvilkår og hjælper dem dermed til at opretholde en sund balance mellem arbejde og privatliv.

Medela udvikler internationale kort- og langsigtede udvekslinger for at fremme den enkeltes karriere.

Medela tilbyder en bred vifte af faciliteter baseret på lokale regler, der er forskellige fra land til land.