De livgivende fordele ved brystmælk

Medela er glødende tilhænger af brystmælk. Den indeholder alle de vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for at fremme barnets fysiske og mentale udvikling, og den tilpasser sig automatisk det voksende barn. Brystmælk består af mindst fem gange så mange ingredienser som modermælkserstatning og er fuld af vigtige vitaminer, mineraler, fedtsyrer og vitale antistoffer, der er nødvendige for at styrke immunsystemet. For nylig er det blevet påvist, at den også indeholder stamceller, som er de universelle byggesten for vækst og udvikling.

En forskningsbaseret virksomhed

Medela er en forskningsbaseret virksomhed. Dens investering i grundforskning fortsætter med at generere ny viden, der giver et videnskabeligt grundlag for ny produktudvikling. De seneste innovationer omfatter en flaskesut, der gør det muligt for barnet at suge på samme måde, som det har lært ved brystet, samt igangsætnings- og 2-Phase Expression-teknologier – helt særlige pumpemønstre til at støtte mødre med igangsætning, opbygning og vedligeholdelse af mælkeforsyningen.

Engageret i sundheden for mor og barn

Drivkraften bag Medelas produkter og uddannelsesressourcer er vores dybe engagement i at fremme sundheden for mor og barn gennem de livgivende fordele ved brystmælk. Medela har som mål at støtte mødre i at give brystmælk så længe som muligt og at levere detaljerede oplysninger, så mødre kan træffe velovervejede beslutninger om deres amningsmål.