En forskningsbaseret virksomhed

Forskning er en del af Medelas dna. Der er mange andre virksomheder, der bruger ordet "forskning" i deres markedsføring, men Medela har en lang forhistorie med dokumenterede resultater inden for grundforskning og sonderende forskning, der virkelig gør virksomheden til noget særligt. "Forskningsbaseret" har været en kerneværdi for virksomheden i mere end tredive år og er fortsat i centrum for samtlige aktiviteter.

Forskning er en del af Medelas dna

Samarbejde på lang sigt

Medelas to forretningsenheder, "Amning" og "Sundhedspleje", følger de samme værdier og principper, når det drejer sig om forskning. Virksomheden investerer i grundforskning sammen med globale, centrale opinionsdannere, førende forskere, læger og universiteter.

Grundforskning og sonderende forskning tager tid. Medela har formået at udvikle langvarige forhold med førende forskere som model for, hvordan industrien og den akademiske verden kan samarbejde. Medela er løbende på udkig efter nye samarbejdspartnere på universiteter, hospitaler og forskningsinstitutter over hele verden, som vil være en del af disse samarbejdsprogrammer.

Udfordring af de grundlæggende principper

Resultaterne af den sonderende forskning genererer viden, der ofte udfordrer grundlæggende principper. Det giver et videnskabeligt grundlag for det næste trin, som er at gennemføre anvendt forskning og dernæst produktudvikling og klinisk forskning. Ved at investere i disse forskellige aktiviteter bringer Medela forskningen til live, med et overordnet mål om at uddanne fagfolk, forbedre den fremtidige patientpleje og livskvaliteten.

Medela vil være ekspert inden for virksomhedens kerneområder amning og sundhedspleje. Forskning er en integreret del af innovationsprocessen, hvilket resulterer i produkter, der udfordrer eksisterende praksis.   

Den fortsatte forskningsrejse

Medelas engagement i forskning, både produkt- og ikke-produktrelateret, er mere end bare en påstand.  Som en ægte forskningsbaseret virksomhed fortsætter Medela sin forskningsrejse ind i fremtiden.